Naša slatka priča

Biberon Cakes slavi torte i slastice već gotovo puno desetljeće.Vođeni idejom da uveseljavamo ljude svojim slatkim delicijama, započeli smo
s malenom proizvodnjom i timom koji je nosio ljubav prema desertima.

Moderna Vremena

Danas je u našim slasticama moguće uživati na mnogobrojnim lokacijama diljem Lijepe naše i to u Biberon Cakes slastičarnama, Biberon Cakes cornerima i Biberon Food barovima. Pripremajući i izrađujući unikatne torte napravljene isključivo u skladu s vašim željama, postali smo i dio najvažnijih dana u vašim životima jer ste naše torte rezali na tisućama vjenčanja, proslava rođendana, krštenjima i godišnjicama.

U želji da ponudimo samo vrhunske proizvode, svi su rađeni od najkvalitetnijih sastojaka, uvijek friških i donesenih iz hrvatskih OPG-ova. Veliki broj svakodnevnih narudžbi najbolji je dokaz da ste i vi prihvatili i prepoznali našu kvalitetu.

Biberon Cakes dok radi
Biberon Cakes dok radi

Težeći vrhunskim proizvodima uvijek smo pažljivo birali sve članove svoga tima. Birali smo ih zbog njihova umijeća, ali i zlatnoga srca te smo s vremenom prestali biti samo kolege i postali prava malena obitelj. Svjesni važnosti kontinuiranog ulaganja u znanje i vještine, redovito radimo na edukacijama i treninzima naših zaposlenika učeći od najboljih i najvećih svjetskih stručnjaka za izradu slastica.

Kažu da ako radite to što volite nećete osjetiti da radite ni dana u svom životu. Mi svakodnevno radimo slastice s ljubavlju i veseljem te vjerujemo da se to osjeti u našim tortama.