Vjenčane/svadbene torte

Kada razmišljate o najposebnijem danu svog života,vjerujemo da želite da apsolutno sve bude savršeno jer vaš dan iz snova mora biti idealan.

Da vaše posebna noć ostane zauvijek slatka!

Gostima će vaš ulazak u prostoriju oduzeti dah… a ako želite da im i dolazak vaše torte oduzme dah, onda je upravo Biberon Cakes mjesto na kojem ćete pronaći takvu tortu.

Mnoge posebne prigode također zaslužuju rezanje torte te je uvijek lijepo vidjeti ozarena i nasmijana lica slavljenika čije smo svečane trenutke učinili nezaboravnima upravo tortama koje su napravljene samo za njih i samo za tu priliku. Bilo da slavite krštenje, pričest, krizmu ili godišnjicu, ovi će trenuci ostati u još ljepšem sjećanju ako ih zasladite Biberon Cakes tortom.

Uvijek smo ukorak sa svjetskim trendovima, a opet zadržavamo svoj individualni pristup te je svaka napravljena torta sasvim jedinstvena i unikatna. Osluškujemo vaše želje i u stanju smo napraviti baš sve što vi poželite. Dovoljno nam je poslati sliku i odabrati okus. Sve ostalo prepustite nama. Kako naručiti naše torte? Kontaktirajte nas.

Razrežite svoju savršenu tortu iz snova koju će Biberon Cakes napraviti samo za vas.

Primjeri torti