1. Uvjeti

Pristupanjem ovom web-mjestu, dostupnom s www.biberoncakes.hr, slažete se s ovim Uvjetima korištenja web-mjesta i slažete se da ste odgovorni za sporazum sa svim primjenjivim lokalnim zakonima. Ako se ne slažete s bilo kojim od ovih uvjeta, zabranjen vam je pristup ovoj stranici. Materijali sadržani na ovoj web stranici zaštićeni su zakonom o autorskim pravima i žigovima.

2. Koristite licencu

Daje se dopuštenje za privremeno preuzimanje jedne kopije materijala na web stranici Biberons d.o.o samo za osobni, nekomercijalni prolazni pregled. Ovo je dodjela licence, a ne prijenos vlasništva, a prema ovoj licenci ne smijete:

To će omogućiti Biberons d.o.o da prestane raditi nakon kršenja bilo kojeg od ovih ograničenja. Po prestanku, vaše pravo gledanja također će biti ukinuto i trebali biste uništiti sve preuzete materijale u vašem posjedu, bilo da su tiskani ili elektronički. Ovi Uvjeti pružanja usluge izrađeni su uz pomoć Generatora uvjeta usluge .

3. Odricanje od odgovornosti

Svi materijali na web stranici Biberons d.o.o dostupni su „kao što jesu“. Biberons d.o.o ne daje nikakva jamstva, bila ona izričita ili podrazumijevana, stoga negira sva druga jamstva. Nadalje, Biberons d.o.o ne daje nikakve izjave u pogledu točnosti ili pouzdanosti korištenja materijala na svojoj web stranici ili na drugi način u vezi s takvim materijalima ili bilo kojim stranicama povezanim s ovom web-mjestom.

4. Ograničenja

Biberons doo ili njegovi dobavljači neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu koja bi nastala korištenjem ili nemogućnošću korištenja materijala na web stranici Biberons doo, čak i ako je Biberons doo ili ovlašteni predstavnik ove web stranice o tome obaviješten, usmeno ili pismeno , o mogućnosti takve štete. Neka jurisdikcija ne dopušta ograničenja impliciranih jamstava ili ograničenja odgovornosti za slučajnu štetu, ova ograničenja se možda ne odnose na vas.

5. Revizije i pogreške

Materijali koji se pojavljuju na web stranici Biberons d.o.o mogu sadržavati tehničke, tipografske ili fotografske pogreške. Biberons d.o.o neće obećati da je bilo koji od materijala na ovoj web stranici točan, potpun ili aktualan. Biberons d.o.o može promijeniti materijale sadržane na svojoj web stranici u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti. Biberons d.o.o ne preuzima nikakvu obvezu ažuriranja materijala.

6. Veze

Biberons d.o.o nije pregledao sve stranice povezane s njegovim web stranicama i nije odgovoran za sadržaj takvih povezanih stranica. Prisutnost bilo koje veze ne znači da tvrtka Biberons d.o.o podržava stranicu. Korištenje bilo koje povezane web stranice je na vlastitu odgovornost korisnika.

7. Izmjene Uvjeta korištenja stranice

Biberons d.o.o može revidirati ove Uvjete korištenja svoje web stranice u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti. Korištenjem ove web stranice pristajete na obvezu trenutne verzije ovih Uvjeta korištenja.

8. Vaša privatnost

Molimo pročitajte našu Politiku privatnosti.

9. Mjerodavno pravo

Svaki zahtjev koji se odnosi na web stranicu Biberons d.o.o podliježe zakonima hr bez obzira na odredbe o sukobu zakona.